Loading Events

« All Events

The Jerry Hormone Ego Trip at Rotown Rotterdam

February 1 @ 21:00 - 23:00

Klinkt als: Rockformatie rondom auteur en enfant terrible Jerry Hormone
Zaal open: 21.00 uur. Aanvang: 21.30 uur.
Entree: €11,50 (incl servicekosten)
Tickets: bit.ly/2FN1xYB

Wegens grote belangstelling is de show van The Jerry Hormone Ego Trip op vrijdag 1 februari verplaatst van V11 naar Rotown!

The Jerry Hormone Ego Trip is de aanstekelijke rock & roll-formatie rondom cultfiguur, schrijver en muzikant Jerry Hormone. In een ver verleden stond Hormone op het podium als gitarist van punkiconen The Apers, tegenwoordig is hij een exorbitante rockcharlatan in strak pak. Met zijn Ego Trip vertolkt hij irritant catchy liedjes over tederheid, de kaketoekan, een medicijnman, en zusjes van beste vrienden die stout, stout, stout zijn.

Met zijn ronkende band als drijvende kracht krijgt Hormone vrij spel om de grenzen steeds verder op te zoeken, en de situatie zoveel mogelijk op de stang te jagen en te ontregelen. De optredens van The Jerry Hormone Ego Trip zijn daardoor telkens een licht ongemakkelijke beproeving, om te kijken hoe ver het uit de hand kan lopen. Wat Jerry Hormone zelf betreft, gaat het nooit ver genoeg. Er staat intussen een nieuw album klaar, dat in februari 2019 het daglicht ziet bij Excelsior Recordings. Wederom staat dit schijfje vol ontboezemingen die de grens tussen het banale en het universele vervagen.

————————————————————–
Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Klik op deze link (http://bit.ly/2E0Uom3) of stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’.

Rotterdam Concert Buddies
Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch? Aanmelden via bit.ly/2ozlMxO

https://www.facebook.com/events/582323798862657/

Details

Date:
February 1
Time:
21:00 - 23:00
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/582323798862657/