Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SOLD OUT: Lost in Translation film+drinks in nhow Rotterdam

January 11 @ 20:00 - 22:00

lost in translation rotterdam event

** UITVERKOCHT **
** check andere voorstellingen: www.cinemaculinair.nl **

Film kijken en tegelijkertijd proeven van de drankjes die de hoofdpersonen drinken in de film. Dat is film+drinks van Cinema Culinair. Good film, good drinks, great timing. Op vr 11 januari “Lost in Translation” in nhow Rotterdam (op zaterdag doen we Grand Budapest Hotel en zondag Sideways film+drinks bij nhow)

De film…. Lost in Translation
Lost in Translation is een subtiele tragikomedie uit 2003 waarin regisseur Sofia Coppola je meeneemt naar het anonieme en vervreemdende Tokio. Filmster Bob Harris (Bill Murray) is in Tokio om een commercial te draaien voor whiskymerk Suntori. De twintiger Charlotte (Scarlett Johansson) logeert in hetzelfde vijfsterrenhotel. Bob en Charlotte lopen elkaar een paar keer tegen het lijf in de lounge van het hotel en besluiten, eenzaam en verveeld in de ongrijpbare Japanse cultuur, een aantal dagen met elkaar op te trekken. Bekroond met drie Golden Globes en een Oscar. De film is Engelstalig en Nederlands ondertiteld.

De drankjes… Niet alleen whisky
“For relaxing times, make it Suntory time”, dat is de slogan van Bob Harris in zijn whiskyreclame. Je proeft van 5 bijzondere drankjes – 4 met alcohol en 1 zonder – en twee kleine snacks. We verklappen nog niet wat, maar de whisky zit er natuurlijk bij. De rest, dat is een verrassing.

De timing… Zo perfect mogelijk
Bij Cinema Culinair draait alles om timing. Dat geldt voor eetfilms als Estômago, Tampopo en La Grande Bouffe, maar voor een drankjesproeverij als Lost in Translation. Op tafel staan kleine flesjes met de drankjes uit de film. Tijdens de film krijg je steeds een seintje wanneer je welk flesje mag uitschenken. Zodat je samen met de hoofdpersonen proost en proeft.

De setting… Net als in de film
Het nhow hotel is in De Rotterdam, het grote gebouw van OMA/Rem Koolhaas op de Kop van Zuid. Het is de ultieme plek voor het beleven van deze film.

Kaartjes
Kaartjes kosten 39,95 euro per persoon, alleen te koop op: www.cinemaculinair.nl

Er is een beperkt aantal kaarten per voorstelling (tot nu toe steeds uitverkocht). Wees er dus op tijd bij!

Check de foto’s van de vorige edities van onze film+drinks en film+diner voorstellingen hier: https://www.facebook.com/CinemaCulinair/photos_stream

https://www.facebook.com/events/573308799784214/

Details

Date:
January 11
Time:
20:00 - 22:00
Event Categories:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/573308799784214/