Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Openluchttheater Afrikaanderpark

June 16 @ 14:00 - 19:00

Free

7 zondagmiddagen openluchttheater in het Afrikaanderpark.
Zondag 16 juni Honingbijfeest, bij Ons Theehuis.
Na vijf succesvolle jaren Openlucht Theater in de Afrikaandertuin, was de verhuizing een feit en week het Openluchttheater in 2017 uit naar het Afrikaanderpark. Ooit begonnen als een muzikale barbecue groeide dit evenement uit tot een begrip en cultureel avontuur voor en door bewoners en organisaties uit Feijenoord. In 2019 staan we er weer!
Vanaf 16 juni tot en met 29 september zijn er 7 muzikale en theatrale voorstellingen gepland in het Afrikaanderpark, bij het theehuis. 7 verschillende cultuurmakelaars realiseren daar zelf hun droomvoorstelling, die aangevuld wordt met diverse workshops voor jong en oud en een kwaliteitsprogrammering. De programmering volgt de trends van Zuid en maakt een kwaliteitsslag. De voorstellingen tonen de diversiteit uit het prachtige kleurrijke Feijenoord.
Onder het motto IK ben Ster op Zuid! staat het openluchttheater als springplank voor het talent van Rotterdam-zuid. Details van elke voorstelling worden bekend gemaakt via de facebookpagia van Ik ben Ster op Zuid. Elke voorstelling vindt plaats tussen 14.00-19.00 uur en is gratis toegankelijk.
Bij iedere voorstelling wordt rekening gehouden met een bepaalde traditie van de desbetreffende cultuurmakelaar of het land hij of zij afkomstig is, zoals Ramadan, viering van onafhankelijkheid, Nord Sea Jazz festival, familiefeest, klassiek, Reggae enz.
De eerste voorstelling vindt plaats op zondag 16 juni en wordt georganiseerd door Stichting vrouwen themahuis, met als cultuurmakelaar Aysel Tan, het Honingbijfeest is een verwijzing naar het Suikerfeest, De Efe show, Haymanali Zeliha, Kudret Koc en muziekgroep Regenboog zullen tijdens deze middag optreden.
Organisatie door stichting Ster Op Zuid met steun van gemeente Rotterdam, diverse wijkraden, Nord Sea Round Town, de Popunie en vele organisaties uit het gebied Feijenoord.

Details

Date:
June 16
Time:
14:00 - 19:00
Cost:
Free
Event Category:

Organizer

Ster op Zuid

Venue

afrikaanderpark
Rotterdam, + Google Map