Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Nicole Atkins + Caleb Elliott | Kantine Walhalla Rotterdam

April 16 @ 20:00 - 23:00

Support: Caleb Elliott
Voor fans van: Natalie Prass, Courtney Marie Andrews, Brenda Lee
Zaal open: 20.00 uur. Aanvang: 20.30 uur.
Entree: €14,00 (incl servicekosten)
Tickets: bit.ly/2Ls2zby

Singer-songwriter Nicole Atkins leert op haar nieuwste album Goodnight Rhonda Lee slechte gewoontes afleren. Rhonda vertegenwoordigt Atkins’ ondeugende kant, de persoon die ongefilterd de extremen in het leven opzoekt. De gebruikelijke indiepop waarmee de uit Nashville-afkomstige muzikant bekend werd, maakt plaats voor sonore soul en country: dit op advies van een hip-hop producer die Atkins ontmoette tijdens het revalideren van haar alcoholverslaving.

Dit was niet de enige crisis waar ze rekening mee moest houden. Atkins’ vader kreeg longkanker, waardoor zij opeens een baken van steun moest zijn. Veel van de liedjes op Goodnight Rhonda Lee ontstonden bij dit diepe besef om sterker in haar eigen schoenen te staan. Het is een prachtig album geworden met een tijdloze sfeer: alsof je je weer in de hoogtijdagen van Brenda Lee, Dolly Parton en Nancy Sinatra waant.

Vanavond in Kantine Walhalla krijgen we ongetwijfeld veel mooie en grappige anekdotes te horen. Atkins is bepaald geen type artiest die een blad voor de mond neemt. Maar het meest indrukwekkend zijn toch haar fluwelen stemgeluid en ontwapenende charisma. Met andere woorden: een bijzondere ontmoeting waar je absoluut getuige van moet zijn.

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown en Theater Walhalla en heeft uitsluitend zitplaatsen. Er is vrije stoelkeuze.

————————————————————–
Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Klik op deze link (http://bit.ly/2E0Uom3) of stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’.

Rotterdam Concert Buddies
Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch? Aanmelden via bit.ly/2ozlMxO

https://www.facebook.com/events/603192930138737/

Details

Date:
April 16
Time:
20:00 - 23:00
Website:
https://www.facebook.com/events/603192930138737/

Organizer

Rotown Rotterdam
Email:
noreply@facebookmail.com
Website:
https://www.rotown.nl/

Venue

Theater Walhalla
Sumatraweg 9-11
Rotterdam, Netherlands
+ Google Map
Website:
https://www.theaterwalhalla.nl/