Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Hillesluis Doet!

September 22 @ 13:00 - 18:00

Op zondag 22 september laat Hillesluis van zich horen!

Tussen 13.00 en 18.00 uur is er op het Vredesplein (voor de Essalam Moskee) van alles te doen voor jong en oud. De wijkraad Hillesluis daagt alle bewoners van Hillesluis uit om mee te doen.

Zo is er onder meer de Turkse band Regenboog, de Kaapverdiaanse artiest Flavio, het Marokkaanse duo Abdullah Taharaoui en Ozcan en de tienkoppige Antilliaanse band Digital Refresh. De presentatie is in handen van Ruben Arnhem. Voor de jeugd zijn er verschillende creatieve workshops, een springkussen, henna, schmink, een sportclinic van Abdel Kwan en circusspelen met circus Mix.

Verder is er een mini markt met informatiekramen over en door organisaties uit Hillesluis, kunstzinnige spullen, vintage, kalligrafie, ebru, producten van ver. Ook is er genoeg lekkers te eten met gerechten uit allerlei windstreken.

U kunt ook bij de wijkraad terecht met een goed idee voor Hillesluis. Eigenlijk is alles mogelijk, zolang het de wijk maar leuker, mooier of beter maakt. Aan het eind van de dag wordt het winnende idee bekend gemaakt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Inge Schippers: hillesluisdoet@gmail.com.

Details

Date:
September 22
Time:
13:00 - 18:00
Event Categories:
,

Organizer

Hillesluis Doet!

Venue

Vredesplein
Vredesplein
Rotterdam, Netherlands
+ Google Map